2015. máj 04.

Az első "randi" - valami bisztró

írta: formiles
Az első "randi" - valami bisztró

Pontosabban az első olyan késői ebéd, mikor már egy pár voltunk. Valójában korábban már jártunk itt, akkor nyerte el tetszésünket a hangulatos kerthelyiség. Nem egyszer tértünk vissza ide azóta is. 

A helyszín: Kazimír Bisztró. 
Nyári csendes estékre tökéletes, kertes ücsörgő hely, ahol számos gasztronómiai élvezetnek hódolhatunk. A bográcsgulyáson és az egyedi burgeren át, a különböző nemzetek ételein keresztül a kacsakolbászig, minden az emberre borul az egyébként bisztró konyhához hű, nem túlterhelt és gyakran újuló étlapról. 

timthumb.jpg

A kiszolgálás elképesztően laza, mégsem annyira, hogy zavarjon. Pont tökéletes volt ahhoz, hogy oldja a furcsa feszültséget egy "elsőrandin." Szeretjük, mikor tudnak ajánlani az ott dolgozók, így egyikünk sem lőtt mellé. 

Volt már rá példa, hogy mellénk esett egy első ránézésre legalább százfős turista csoport, mégis valahogy olyan ügyesen paterolják az ott dolgozók az embereket, hogy csupán egy pillanatra volt zavaró a dolog, amíg elsütöttek pár fotót a kertben. 
1091_332376846859670_1383340968_n.jpg

Ha már a kertről szó esett, a belső rész is rendben van, az alsó szinten akkor is tudnak az embernek szabad asztalt varázsolni, mikor már teltház van. 

Mivel itt még nem voltunk gyakorlott gasztroszerelmesek, fotók nem készültek, a későbbi posztokban azonban mutatunk némi ínyencséget. :)
Addig is be kell érni a Kazimír honlapján szereplő fotókkal, melyek magukért beszélnek. 

Hangulat: 10/10 (imádom ezt a kertet, totálisan elfogult vagyok!)
Étel: 10/10 (mert végre értelme van a "bisztró" elnevezésnek)
Árak: Megfizethető. Pláne, hogy a Kazinczy utca kellős közepén van. 
Személyzet: Laza, de érti a dolgát. Mintha a haverod szolgálna ki. 
 

 

Szólj hozzá

vélemény kritika étel hangulat kóser gasztronómia értékelés bográcsgulyás első randi Budapest Kazinczy utca Kazimír Bisztró kacsakolbász gasztroszerelem